Tuesday, August 15, 2006
Power of THE REDS
Laporan Sukan

FA Community Shield

Liverpool menang 2-1 ke atas Chelsea


Ini merupakan satu peringatan untuk Chelsea:

MONEY CANNOT BUY EVERYTHING!

Peringatan ini juga ditujukan kepada:

1. Orang yang bagi rasuah
2. Orang yang terima rasuah
3. Orang yang mengampu kerana wang
4. Orang yang membelakangi keadilan demi duit
5. dan kroni-kroni mereka di atas...
6. dan lain lain...

Nota kaki dari Awan :
Belajarlah dari motto Liverpool - You'll Never Walk Alone!

Laporan dalam negara

Pak Lah berkata dan mengingatkan:
"Jangan salah guna demokrasi untuk membuat kacau dan sebar fitnah"

Ini merupakan satu peringatan untuk mereka yang selalu buat kacau:

DON'T MISUSE THE DEMOCRACY!

Peringatan ini juga ditujukan kepada:

1. Orang yang mencabul kebebasan dan kehormatan bersuara dalam ruang demokrasi
2. Orang yang memukul rakyat yang bersuara atas hak demokrasi
3. Orang yang menyebabkan idealisme mahasiswa terbunuh
4. Orang yang bertanggungjawab terhadap penyelewengan dalam Pilihanraya Kampus
5. dan orang yang satu 'mangkuk' dengan mereka di atas...
6. dan lain-lain...

Nota kaki dari Awan :
Nasib baik ada bloggers yang menyebarkan kebenaran dan keadilan.

Sekian, terima kasih
posted by Awan Badai @ 10:16 AM  
6 Comments:
  • At 3:26 PM, Blogger Nieys said…

    tak tengok match aritu sebab dah terlalu kenyang makan ikan siakap tiga rasa.. hehe..

    *sejak WC berlalu, dah lama tak amik tau pasal bola.. tertinggal kete api la plak rasanya sbb baru tau Schevchenko masuk Chelsea.. hehe..

    cemana pun Nieys tak penah rasa nak minat kat Chelsea.. hahaha...<

     
  • At 3:36 PM, Blogger Awan Badai said…

    Walau apa cara sekalipun, Chelsea mesti dikekang.

    Down Down!
    Down Chelsea!
    (baca cara ala-ala demonstrasi)

    Taste kita sama nieys =)<

     
  • At 4:05 PM, Anonymous abe FIFA said…

    Liverpol mesti bergabung dengan Manchester United dalam usaha menjatuhkan Chelsea...
    WALAUBAGAIMANAPUN, Liverpol tak akan memenangi EPL selagi Manchester United masih ada...
    SAKSIKAN GEGARAN ROONEY AND SAHA<

     
  • At 4:46 PM, Blogger ad3ck said…

    chelsea mungkin akan jadik cam real madrid nnt..hehe..bintang jer byk, tp tak serasi..

    cth: ballack n lampard cam tak kene jer kombinasi nih?

    klu camtuh..maknernyer..kelab maner yg dpt tmpt kedua season lepas? ar, kelab tuh ar menang season nih..yer, M.U! ;p<

     
  • At 5:26 PM, Blogger Nieys said…

    citer pasal bola ni rindu pulak nak berjaga malam dan melepak ramai-ramai depan skrin besar,...hehe..
    best tengok bola ni sebenarnya.. nak lagi kalau pasukan kita yang sumbat gol...<

     
  • At 4:05 PM, Blogger Awan Badai said…

    Abe FIFA:
    Haha, we'll wait, watch and see. The rise of Liverpool

    ad3ck:
    Yup, setuju. Tapi kes Real sebab diorang selalu tukar coach. Tapi Chelsea ni angkuh berlagak sangat. Kena ajar sikit. MU? Tak semestinya... Tengok dulu. Haha

    nieys:
    nieys pun suka tengok bola? Jarang girls sanggup berjaga demi bola. Learn the strategy. The art of war!<

     
Post a Comment
<< Home
 


SHARINGAN:
Not only meets the EYE


"Lihat, belajar, aplikasi dan pengaruhi..."

Photobucket - Video and Image Hosting

Dell Coupon Code
Hit Counters
Online Users

Locations of visitors to this page

Malaysian Muslim Blogs

 
About Me

Name: Awan Badai
Home: Indera Mahkota, Pahang, Malaysia
About Me:
See my complete profile

Shout Box





Previous Post
Archives
Template By
Free Blogger templates